Som rodák zo Záhoria (Sekule) a hrdo sa k tomu hlásim. Veď Záhorie je úžasná časť Slovenska, kde sa historicky zbiehajú kultúrne a aj gastronomické „vlny“ strednej Európy.
Po škole som začínal pracovať v penzióne neďaleko môjho bydliska. Bola to dôležitá etapa môjho života: preverila ma a potvrdila mi, čo chcem v živote robiť. Vlastne som si naplno uvedomil, že ma práca kuchára fakt baví, že mi poskytuje priestor pre moju kreativitu.
Že v branži kuchára chcem nielen zostať, ale že chcem byť hold veľmi dobrý. A že si preto potrebujem zvyšovať odborný kredit, naberať skúsenosti. A že preto musím sám mnoho urobiť.
A tak som sa chopil všetkých príležitostí. Tá najcennejšia prišla v reštaurácii Messina hotela Marrol´s, kde som sa vypracoval na pozíciu šéfkuchára. Vďaka tomu som si mohol zvyšovať odbornosť na stážach v niekoľkých špičkových pražských hoteloch a možnosť pracovať po boku michelinského kuchára. Aj napriek tomu, že sa venujem prevažne medzinárodnej kuchyni, nezabúdam na tradičné slovenské jedlá. Veď hosťami našej reštaurácie sú hlavne cudzinci častokrát zvedaví na národnú kuchyňu. Do jedál sa snažím vniesť suroviny „podľa ich vrcholu slávy v roku“, sezónne suroviny a z každej suroviny dostať chuťové maximum. A takéto chuťové maximá rád servírujem hosťovi na tanier.
Srdečne Vás pozývam do novootvorenej reštaurácie Houdini v hoteli Marrol's. V novom "a la carte" menu pocítite vánok mágie majstra Houdini, ktorý ma inšpiroval k snúbeniu chutí jedál a vína. Teším sa na Vašu návštevu.